ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 13/2/21 || Τhe business of food,Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η κα Μελίνα Ταπρατζή (Wide Greece) μιλά για το Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή στην Ευρυτανία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/2/21 @ 14:30-19:30.

H κα Στεφανία Κοκοτίνη (εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΣΕΠ Η ΕΥΡΥΤΗ) μιλά για τα τοπικά μας προϊόντα.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου: Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 14:30 – 19:30
Εκπαιδευτές: Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Ελπίδα Κόκκοτα (MExoxo) Σπύρος Τσουκαλάς (MExoxo), Heidi Λαζάνη (Bespoke Communications)
Την ιστορία τους προς την επιτυχία μοιράζονται μαζί μας η διάσημη Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η παραγωγός Δήμητρα Χατζηασλάνη από την επιτυχημένη εταιρεία Terra Fyllida
*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα “εργαλεία” που θα χρειαστούν για το σεμινάριο!

Εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3rfI6ua

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com / 213 0276559

 

 

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ