ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 25/9/21 || Σεμέλη Ζαρμακούπη-παγκόσμια Πρωταθλήτρια kick boxing & Στάυρος Ζαρμακούπης προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWO DO Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Καλεσμένοι στην εκπομπή info97,5 και στον Θεοφάνη Παναγιωτόπουλο η παγκόσμια Πρωταθλήτρια kick boxing Σεμέλη Ζαρμακούπη και ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWO DO Ευρυτανίας  Στάυρος Ζαρμακούπης.

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη κατάφερε να κατακτήσει στο 26ο Παγκόσμιο Κύπελλο kickboxing,την 2η θέση Ασημένιο Μετάλλιο στο στυλ Light Contact και την 3η θέση Χαλκινο Μετάλλιο στο στυλ Kick Light παιζοντας στην κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά.

Η Σεμέλη με συνολική συμμετοχή 7 αγώνων σε αυτό το Παγκοσμιο Κύπελλο κατάφερε να πάρει πόντους στο Παγκοσμιο Raking ανεβάζοντας την στις πρώτες θέσεις κάτι το οποίο θα την βοηθήσει στην κλήρωση για τους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιταλία τον επόμενο μήνα.

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ:

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ