Τιμητική εκδήλωση οικ Μαρτίνου

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 ο Δήμος Καρπενησίου, η Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, η Τ.Κ. Άμπλιανης και οι τρεις Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού με ιδιαίτερη χαρά είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ και εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην Οικογένεια του Αθανάσιου και της Μαρίνας Μαρτίνου για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά τους στο χωριό από όπου κατάγεται η κ. Μαρτίνου. Ανάμεσα στα πολλά έργα που έχει ευεργετήσει η οικογένεια στο χωριό, πραγματοποίησε και την υποθεμελίωση και συντήρηση του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία ανήμερα της Πεντηκοστής χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ Γεωργίου. Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Χαλκιάς και Δημήτρης Βονόρτας.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ