ΤΟ ΤΕΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΣΚΑ

Κοινοποίηση

Το ΤΕΕ / Τμήμα Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθιά οδύνη των μελών του για την απώλεια του Κώστα Λιάσκα, που αποτέλεσε εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο των μηχανικών.

 Ο μακροβιότερος Πρόεδρος στην ιστορία του ΤΕΕ είχε, όπως είναι γνωστό, καταγωγή από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, γεγονός που πάντα μας έκανε να τον αισθανόμαστε δυο φορές δικό μας άνθρωπο. Με τη συστηματική δράση του και την αδιάλειπτη προσφορά του σε επιστημονικό, παραγωγικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ΤΕΕ, αλλά και στην περιφέρειά μας. Κατέβαλλε σοβαρή προσπάθεια για τα μεγάλα θέματα του τόπου μας και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που τα δίκαια της περιοχής μας, όπως και των άλλων περιφερειακών ενοτήτων, υποστηρίχθηκαν από τον Κώστα Λιάσκα με σθένος και ασυμβίβαστη διάθεση.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η δημόσια παρουσία του χαρακτηρίστηκε από τη διάθεση για συναίνεση και σύνθεση, αρχές που όλοι μας έχουμε δεσμευτεί να τηρούμε, ακολουθώντας και το παράδειγμά του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΣ

 

 

 

 

Λυκόπουλος Αθανάσιος

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ