(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)Μεγάλη Φωτιά στην Καλιακούδα

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Καλιακούδα Ευρυτανίας.Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση ,παράπλευρα απο το καταφύγιο της Καλιακούδας.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 4 οχήματα με 8 άνδρες της ΠΥ Καρπενησίου και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση.Στο σημείο κατέφθασε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ Άρης Τασιός  ο οποίος για το έργο της κατάσβεσης μίσθωσε μια υδροφόρα και ένα μηχάνημα έργου.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ