βουνοπαιχνιδίσματα 2018

Κοινοποίηση

Με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ και την εθελοντική προσφορά του “Γλυκοπλαστείου”, τα παιδιά από το πρόγραμμα των “Βουνο…παιχνιδισμάτων” έφτιαξαν μπισκότα και μυήθηκαν στην τέχνη της Ζαχαροπλαστικής στη Μαθητική μας Εστία.

Αυτή την εβδομάδα, τα παιδιά μαθαίνουν τα επαγγέλματα με επισκέψεις που πραγματοποιούν σε Υπηρεσίες του Δήμου μας, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, τη Σχολή TAE KWON DO και το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Καρπενησίου κ. Σταύρο Φακίτσα , τον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου κ. Ιωάννη Σβερώνη, τον  προπονητή   του   Tae Kwon Do  κ.Σταύρο Ζαρμακούπη,  τον  δάσκαλο σχολής οδηγών κ. Κεφαλά Δημήτρη και  για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε  θερμά  τους εθελοντές που συμβάλλουν στην επιτυχία του προγράμματος

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ