Ξεκάθαρη Στήριξη των Νέων – Πιστή στο Προεκλογικό της Πρόγραμμα

Κοινοποίηση

 Πάνε σχεδόν δύο (2) περίπου χρόνια από τότε που η Κυρία Σουλιώτη μιλούσε για στήριξη των νέων επιστημόνων και αξιοποίηση αυτών των δυνάμεων προς όφελος της κοινωνίας και του Δήμου Αγράφων. Σήμερα οι επιλογές της είναι σύμφωνες με τις εξαγγελίες της και η πρόσληψη του νέου Ειδικού Συμβούλου Κωσταντίνου Κουτσοθανάση το επιβεβαιώνει. Είναι μάλιστα η ίδια που αντέδρασε σθεναρά και καταψήφισε την εισήγηση του δημάρχου Αγράφων προς την Οικονομική Επιτροπή για σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε » για το έργο « Τεχνική Υποστήριξη του Δήμου Αγράφων », καθώς κατά την γνώμη της δεν έπρεπε να υπογράψει ο δήμος Αγράφων την καταβολή ποσού 120.000 ευρώ, χωρίς να γνωρίζει καν το συμβατικό αντικείμενο της προγραμματικής, αλλά και καθώς ο Δήμος θα έπρεπε να διαθέσει τον ένα και μοναδικό υπάλληλό του με σκοπό την εκπλήρωση του αντικειμένου της σύμβασης. Αντιθέτως με το ποσό αυτό θα μπορούσαν όπως υποστηρίζει η ίδια, να εργαστούν πολλοί νέοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας. Μάλιστα στο προσωπικό της προφίλ καλωσόρισε το Νέο Ειδικό Σύμβουλο αναφέροντας:

“Θα ήθελα να καλωσορίσω στο δήμο μας το νέο ειδικό σύμβουλο Κωσταντίνο Κουτσοθανάση. Απόφοιτος τμήματος μηχανικών χωροταξίας και ανάπτυξης του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στην Βιώσιμη Ανάπτυξη αλλά και με πολύ όρεξη και αγάπη για τον τόπο του…και η χαρά μου είναι μεγάλη όχι μόνο γιατί ένας νέος άνθρωπος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, αλλά γιατί πρόκειται για ένα εξαιρετικό σε ήθος νέο, με άρτια επιστημονική κατάρτιση, και βέβαια τον δεύτερο επιστημονικό συνεργάτη της επιλογής μου. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο που αποδέχτηκε την πρότασή μου για τον Κωσταντίνο…”

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ