Επίσκεψη της Περιφερειακής Διευθύντριας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας στον Δήμαρχο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα και η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας κ. Βασιλική Ηλιοπούλου συνοδευόμενες από τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Διεύθυνσης Ευρυτανίας κ. Γιάννη Οικονομίδη, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Σοφία Ζαλοκώστα με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής χρονιά. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της σχολικής χρονιάς που φθάνει στο τέλος της καθώς και την πορεία διεξαγωγής των Πανελλήνιων Εξετάσεων στην περιοχή μας. Σε ένα κλίμα άριστης συνεργασίας ανταλλάχτηκαν απόψεις και προβληματισμοί και τέθηκαν νέοι στόχοι και προτεραιότητες για το προσεχές εκπαιδευτικό έτος με όραμα για ποιοτική εκπαίδευση και παροχή εφοδίων στους μαθητές του τόπου μας.

Επιμέλεια: Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ