Υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου υπέβαλε πρόταση  για χρηματοδότηση στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα» στον  ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 11 «Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη διά βίου μάθηση» , με τίτλο έργου « Νέο κτίριο στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου» , πρϋπολογισμού 1.195.000ευρώ  με το ΦΠΑ.

 

Πρόκειται να κατασκευασθεί νέο διώροφο κτίριο στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου , για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγαλύτερου σε αριθμό μαθητών Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου της πόλης μας. Η παρούσα κατάσταση στέγασης του 2ου Δημοτικού Σχολείου είναι ικανοποιητική. Ωστόσο η συγκεκριμένη σχολική μονάδα στερείται αίθουσας πολλαπλών χρήσεων καθώς και γυμναστηρίου.  Με τη κατασκευή του νέου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 750 τ.μ. περίπου, θα καλύπτονται οι ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος . Στον όροφο θα στεγάζεται αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ενώ στο ισόγειο αίθουσα γυμναστικής, και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ