Αντιπρόεδρος στη «Σκαπάνη» ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης εκλέχτηκε στη θέση του Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου αναπτυξιακού οργανισμού «ΣΚΑΠΑΝΗ Α.Ε.» ενώ Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στόχος του αναπτυξιακού οργανισμού είναι να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο στήριξης στους 25 Δήμους ( ιδιαίτερα στους πιο υποστελεχωμένους) και την περιφέρεια στη διαδικασία ωρίμανσης μελετών, υποβολής προτάσεων και διεκδίκησης επιπλέον πόρων για έργα και δράσεις που θα βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας.

Τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου ανέλαβε ο Γιάννης Περλεπές ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Αλέκο Στάικο, Γιάννη Σαλταγιάννη ( εκτελεστικά μέλη), Κώστα Καραγιάννη, Απόστολο Γκλέτσο, Γεώργιο Σκούρα και Κατερίνα Μπατζελή ( μη εκτελεστικά μέλη).

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ