Αντιπρόεδρος στη «Σκαπάνη» ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης εκλέχτηκε στη θέση του Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του νέου αναπτυξιακού οργανισμού «ΣΚΑΠΑΝΗ Α.Ε.» ενώ Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στόχος του αναπτυξιακού οργανισμού είναι να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο στήριξης στους 25 Δήμους ( ιδιαίτερα στους πιο υποστελεχωμένους) και την περιφέρεια στη διαδικασία ωρίμανσης μελετών, υποβολής προτάσεων και διεκδίκησης επιπλέον πόρων για έργα και δράσεις που θα βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας.

Τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου ανέλαβε ο Γιάννης Περλεπές ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Αλέκο Στάικο, Γιάννη Σαλταγιάννη ( εκτελεστικά μέλη), Κώστα Καραγιάννη, Απόστολο Γκλέτσο, Γεώργιο Σκούρα και Κατερίνα Μπατζελή ( μη εκτελεστικά μέλη).

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

(Φωτό)Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα άτομα με αναπηρία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, σήμερα στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, φιλοξενήθηκε ένας ενημερωτικός σταθμός για τη δράση των συλλόγων της

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ