Έκθεση Δήμου Καρπενησίου στην Πλατεία Ομονοίας

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση του Δήμου Καρπενησίου στην Πλατεία Ομονοίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών του Κέντρου Αθήνας και τη συμμετοχή επιχειρηματιών της περιοχής μας. Η έκθεση άνοιξε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και διήρκησε μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016. Την Τετάρτη το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανάμεσά τους ο SKAI, ο ANT1, η RealNews, το Αθηναϊκό Πρακτορείο και Αγρονέα. Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, παρέστησαν η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βέλτσος, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Μπούρας, ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας κ. Κοντζιάς, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης, ο  Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Τσακίρης, η Πρόεδρος της Κι.Πο.Κ.Α. κ. Βρεττού, ο κ. Χόντος, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, πρόεδροι Τοπικών μας Κοινοτήτων και πρόεδροι και μέλη ευρυτανικών συλλόγων. Τόσο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά όσο και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον προορισμό Καρπενήσι και την πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου. Η εκδήλωση άνοιξε και έκλεισε  με πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου και προβλήθηκε από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αθήνας.

Ο Δήμος Καρπενησίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κ. Βρεττού και τον κ. Νικολακόπουλο που είχε το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης, για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία, τον κ. Νίκο Χόντο που ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που στελέχωσαν την έκθεσή μας και όλους του Ευρυτάνες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην δράση « Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια» είχαν κληθεί πολύ έγκαιρα όλες οι επιχειρήσεις του δήμου μας με σκοπό την προβολή τους με μηδενικό κόστος συμμετοχής. Αρκετές επιχειρήσεις συμμετείχαν με θετικά αποτελέσματα όπως διαβεβαίωσαν οι ίδιοι.

Ο Δήμος Καρπενησίου συνεχίζει την προσπάθεια για προβολή του τόπου μας και των προϊόντων του. Πάντα σε συνεννόηση με του τοπικούς φορείς, τους συλλόγους και τα επιμελητήρια και μέσα από τη συνεργασία εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για όλο και καλύτερα αποτελέσματα. 

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση προβολής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στην Πάτρα. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2237350043.   

 

  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ