Επετειακή εκδήλωση 30 ετών

Κοινοποίηση

Στην Επετειακή Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας  του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην Πάτρα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. Αφού χαιρέτισε την εκδήλωση, ευχήθηκε στη νέα Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φωτεινή Τσιλιμέκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και δήλωσε σίγουρος για τη συνέχεια της άριστης συνεργασίας του Δήμου Καρπενησίου με τον Σύλλογο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγράφων κ. Φεγγούλη. Κεντρικοί ομιλητές της επετειακής εκδήλωσης ήταν η Αρχιτέκτων Μηχανικός κ. Μαρία Παπαϊωάννου με θέμα: « Ευρυτανία και Καρπενήσι: παράλληλες πορείες στον χρόνο» και ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Βασιλόπουλος με θέμα: Ο βυζαντινός ναός της Επισκοπής Ευρυτανίας». Παράλληλα παρουσιάστηκε ο ευρυτανικός τόπος αλλά και δράσεις εναλλακτικού τουρισμού τόσο στην Ευρυτανία όσο και στην  Αχαΐα. Την επόμενη ημέρα το εορταστικό διήμερο συνεχίστηκε με Αρτοκλασία στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και στη συνέχεια συνεστίαση για καφέ σε κεντρικό καφέ της πόλης.   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ