Ευρυτάνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στην Πάρνηθα.

Κοινοποίηση

Ευρυτάνας ορειβάτης έχασε τη ζωή του στην Πάρνηθα.

Στο πένθος βυθίστηκε η  Ευρυτανία από την απώλεια του Ηλία Μπαλωμένου που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια αναρρίχησης στην  Πάρνηθα.

Ο  άτυχος άντρας είχε πάει για πεζοπορία μαζί με φίλους του στο φαράγγι της Γκούρας, κάτω από την Ι. Μονή Κλειστών, στην περιοχή της Πάρνηθας. Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων του, αποκολλήθηκε ένας βράχος και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και μετά από μία τεράστια επιχείρηση λόγω του δύσβατου της περιοχής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (8/1).

Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής συμμετέχουν 14 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, ομάδα της 1ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα.

Ο Ηλίας Μπαλωμένος που διέμενε στην Αθήνα, κατάγεται από τον Κλειτσό Ευρυτανίας τον οποίο επισκεπτόταν συχνά και πρόβαλλε μέσα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ανακοίνωση Αστυνομίας❗️Η κυκλοφορία οχημάτων λόγω χιονόπτωσης – παγετού εχει διακοπεί στις Επαρχιακές Οδούς Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου (θέση «Αραποκέφαλα) και Τροβάτου – Βραγγιανών (Δήμου Αγράφων), θέση «Τρία Σύνορα».

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας Η

Read More »

ΤΩΡΑ❗️Η κατάσταση του οδικού δικτύου στο Νομό Ευρυτανίας. Σε ποια σημεία απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως: Νομός Ευρυτανίας: Η

Read More »

(ΦΩΤΟ) Κοπή βασιλόπιτας ΔΠΕ & ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με την παρουσία όλων των διοικητικών υπαλλήλων

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ