Λειτουργία πλατφόρμας eservices για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων έθεσε σε λειτουργία τη νέα πλατφόρμα της ΔΑΕΜ Α.Ε. eservices για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των δημοτών με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Η είσοδος των πολιτών γίνεται μέσω της διεύθυνσης: https://eservices.karpenissi.gr/ και με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται προς τους δημότες από την πλατφόρμα είναι ενδεικτικά: πιστοποιητικό γέννησης και οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό εγγύτερων συγγενών κλπ.

Σε κάθε περίπτωση προτεραιότητά του Δήμου είναι η αμεσότερη εξυπηρέτηση του δημότη μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ