Ο Δήμος Καρπενησίου στην Αθήνα για τουριστική προβολή

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση τουριστικής προβολής για την ενίσχυση της χειμερινής περιόδου του Δήμου Καρπενησίου στην Αθήνα.

Ο Δήμος Καρπενησίου με τουριστικό περίπτερο στημένο την πρώτη ημέρα στην Πλατεία Καπνικαρέα (Ερμού) και την δεύτερη στην οδό Κολοκοτρώνη στη Κηφισιά, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους εκπροσώπους του δήμου και να ενημερωθούν για τον προορισμό και τις αμέτρητες δυνατότητές του ως έναν Αυθεντικό Τόπο Ζωής, μέσα από την προβολή εικόνων και τη διανομή ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού, ενώ είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα μας.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τους Δημάρχους Αθηναίων και το Δήμο Κηφισιάς, για την φιλοξενία τους και την υποστήριξη τους στη δράση αυτή. Ευχαριστεί και όλους όσους  επισκέφθηκαν τις ημέρες αυτές το περίπτερό  και τους προσκαλεί να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία δράσης και περιπέτειας, ξεκούρασης και χαλάρωσης στη περιοχή μας.

Τέλος ευχαριστεί τους επιχειρηματίες που πρόσφεραν τα τοπικά τους προϊόντα για την μεγαλύτερη επιτυχία της δράσης.

     

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ