Ο Δήμος Καρπενησίου στην Αθήνα για τουριστική προβολή

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση τουριστικής προβολής για την ενίσχυση της χειμερινής περιόδου του Δήμου Καρπενησίου στην Αθήνα.

Ο Δήμος Καρπενησίου με τουριστικό περίπτερο στημένο την πρώτη ημέρα στην Πλατεία Καπνικαρέα (Ερμού) και την δεύτερη στην οδό Κολοκοτρώνη στη Κηφισιά, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους εκπροσώπους του δήμου και να ενημερωθούν για τον προορισμό και τις αμέτρητες δυνατότητές του ως έναν Αυθεντικό Τόπο Ζωής, μέσα από την προβολή εικόνων και τη διανομή ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού, ενώ είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα μας.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τους Δημάρχους Αθηναίων και το Δήμο Κηφισιάς, για την φιλοξενία τους και την υποστήριξη τους στη δράση αυτή. Ευχαριστεί και όλους όσους  επισκέφθηκαν τις ημέρες αυτές το περίπτερό  και τους προσκαλεί να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία δράσης και περιπέτειας, ξεκούρασης και χαλάρωσης στη περιοχή μας.

Τέλος ευχαριστεί τους επιχειρηματίες που πρόσφεραν τα τοπικά τους προϊόντα για την μεγαλύτερη επιτυχία της δράσης.

     

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ