Ο Δήμος Καρπενησίου στο Smart City Expo Congress 2019

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμμετέχει σε παγκόσμια φόρουμ για τις
έξυπνες πόλεις .
Η κ. Ευσταθία Τόλη, Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η κ. Βασιλική Γκορόγια, Ειδική Συνεργάτης, εκπροσωπώντας το Δήμο Καρπενησίου, παρευρέθηκαν στο Smart City Expo World Congress 2019 στη Βαρκελώνη, στις 19 με 21 Νοεμβρίου 2019, στη μεγαλύτερη εκδήλωση παγκοσμίως για τις έξυπνες πόλεις.

Εκεί ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές τάσεις πάνω στη κυκλική οικονομία, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων, την ενεργειακή μετάβαση, την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την προστασία του περιβάλλοντος, την αστική κινητικότητα και τις υποδομές, για μια βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις πόλεις και τη ζωή των πολιτών.

Στο Smart City Expo World Congress στη Βαρκελώνη συμμετείχαν 700 πόλεις από 146 χώρες και είχε περισσότερους από 24000 επισκέπτες και αντιπροσωπείες φορέων, με 90 διαφορετικές ομιλίες και projects.

   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ