Σύγχρονες Αντιλήψεις για τη Διάγνωση και την Αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης

Κοινοποίηση

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με επίκεντρο την υγεία διοργάνωσαν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Καρπενησίου υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας. Ένα διήμερο που περιελάμβανε μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας και ενημέρωση για την οστεοπόρωση με θέμα:”Σύγχρονες Αντιλήψεις για τη διάγνωση και την Αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης” . Πάνω από 200 άτομα εξετάστηκαν ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκαν από διακεκριμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων. Αναλυτικά το ενημερωτικό μέρος περιελάμβανε εισηγήσεις από τους: Ρίζο Τσάκνη- Χειρούργο Ορθοπεδικό, Ευαγγελία Τάσιου- BCs  Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, Αλεξάνδρα Παυλέτση- Στεφανή- Ψυχολόγο MSc, Τατιάνα Δρακοπούλου- Εκπρόσωπο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα και Παρασκευή Πασσά- Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc.    

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές για τις πολύτιμες πληροφορίες, τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας και τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, όλους τους συμμετέχοντες και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. .


Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ