Συνάντηση Δημάρχου με Τοπικούς Προέδρους

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη με τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου μας. Οι πρόεδροι ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, ενόψει σύνταξης του προϋπολογισμού και την πρόοδο των έργων ενόψει του Τεχνικού Προγράμματος 2017 και της διαβούλευσής  του την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016. Στα πλαίσια της ενημέρωσης συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και εύρυθμης λειτουργίας των Τοπικών Κοινοτήτων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και η Γενική Γραμματέας του Δήμου και απάντησαν σε θέματα αρμοδιότητας τους ο καθένας.

 

Σταθερή άποψη του Δήμου Καρπενησίου είναι ότι με τη συνεργασία και τη συνεννόηση μπορούμε να επιβιώσουμε στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ