Συναυλία με τους ENORASIS || Τετάρτη 18 Αυγούστου στον Άγιο Γεώργιο-Λίμνη Κρεμαστών

Κοινοποίηση

Οι Enorasis έρχονται για την πιο δυνατή Συναυλία του Καλοκαιριού ❗

•Τετάρτη 18 Αυγούστου στον Άγιο Γεώργιο-Λίμνη Κρεμαστών.

•Ωρα προσέλευσης 21:00,Ώρα Έναρξης 21:30

•Δωρεάν είσοδος με προσκλήσεις (περιορισμένος αριθμός)

Διάθεση προσκλήσεων:κα Χρύσα Σουλιώτη & Ράδιο Καρπενήσι @6971 553211 .

Οι ENORASIS είναι ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή, καθώς και για την διαδραστικότητα τους με το κοινό.

Το 2019 οι ENORASIS μας συστήθηκαν δισκογραφικά με το πρώτο τους single, που είναι μια διασκευή σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας των 90’s, τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη! Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με Sold Out εμφανίσεις στο Madama, σε ένα από τα πιο γνωστά Bar – Club της Αθήνας, κυκλοφορούν το καλοκαίρι του 2020 το τραγούδι «Δεν Αντέχω», όπου την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι ίδιοι, κερδίζοντας θετικές κριτικές και airplay σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την χώρα!

Τον Μάρτιο του 2021 επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο τους Single που έχει τίτλο «Αδιόρθωτη Καρδιά» το οποίο κυκλοφορεί από την Plus Rec / Panik Records.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ