Συνεχίζονται επιτυχώς οι Τοπικές Κοινοτικές Συνελεύσεις του Δημάρχου Αγράφων

Κοινοποίηση

 

Συνελεύσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αγράφων πραγματοποιούνται από τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή. Έως τώρα  πραγματοποιήθηκαν Τοπικές Κοινοτικές Συνελεύσεις στις 27 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, ενώ αναμένονται άλλες 5 προκειμένου να κλείσει ο εποικοδομητικός αυτός κύκλος ενημέρωσης και διαλόγου, ο οποίος έχει ως σκοπό την ενημέρωση των δημοτών για τα πεπραγμένα του Δήμου μέχρι σήμερα, καθώς και όσα έχουν προγραμματιστεί.                  

            Οι Τοπικές Συνελεύσεις ήταν και είναι ανοικτές παρέχοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι (Πολίτες, Σύλλογοι, Φορείς).

            Την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποιήθηκαν Τοπικές Συνελεύσεις σε Λιθοχώρι – Λημέρι – Λεπιανά – Τοπόλιανα – Επισκοπή – Ανατ. Φραγκίστα – Μαραθιά – Παλαιοχώρι – Άγιο Δημήτριο  και Χρύσοβα.

Παραθέτουμε αναλυτικά το Πρόγραμμα και των υπόλοιπων 5 Τοπικών               Συνελεύσεων:

 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΤΟΠΟΣ

ΩΡΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου

Δάφνη

19:00

Τετάρτη 29 Αυγούστου

Παλαιοκατούνα

19:00

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Μάραθος

11:00

Βίνιανη

19:00

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

Τριπόταμος

18:00

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ